Wilt u levenslang genieten van een prachtige gietvloer?

Bent u op zoek naar een vloersoort die lang mee gaat? Gietvloeren hebben als kenmerk een lange levensduur. Bij normaal gebruik kan de duurzame vloer levenslang mee gaan. Het is dan ook niet een vloer die u zomaar even koopt. De prijs van een gietvloer ligt wat hoger in vergelijking tot vinyl, laminaat of tapijt, maar voor die hogere prijs krijgt u zeker wat extra’s terug. Een gietvloer kent niet alleen een lange levensduur, maar is ook comfortabel, slijtvast, naadloos en verkrijgbaar in tal van kleuren.

<h2>Hoe onderhoud ik een gietvloer?</h2>
Ligt de gietvloer er eenmaal in, dan heeft u er weinig omkijken naar. Het is echter wel belangrijk om de gietvloer regelmatig schoon te maken. Het schoonmaken van de gietvloer doet u in twee fases. Tijdens de droge fase verwijdert u het stof van de vloer. Dit deel kunt u het makkelijkst uitvoeren met een stofzuiger. Tijdens de “natte fase” dweilt u de vloer, hiermee verdwijnen vlekken en vuil dat hardnekkiger is. Laat de vloer na het dweilen goed opdrogen, dit duurt maximaal één uur. Hoe vaak u de vloer moet schoonmaken hangt af van de belasting. Een vloer waar u slechts één keer per week overheen loopt hoeft uiteraard minder vaak schoongemaakt te worden in vergelijking tot een vloer in een kantoorruimte waar tientallen mensen werken.

<h2>Vrijblijvende offerte</h2>
Wilt u graag weten hoeveel een gietvloer gaat kosten? Dit hangt onder andere af van het aantal vierkante meters. U kunt een specialist langs laten komen bij u thuis, deze kan een vrijblijvende gietvloer offerte voor u opstellen zodat u weet hoeveel de totaalkosten zullen bedragen.