Betonlook gietvloeren worden steeds populairder

Beton werd voorheen gezien als een koud materiaal dat niet thuis hoorde in het interieur. Bij de aankoop of de nieuwe verhuur van de woning werd er dan ook vaak direct een nieuwe vloer uitgekozen om het beton hier zo snel mogelijk onder te laten verdwijnen. Ditzelfde gold uiteraard voor de betonnen wanden. Tijden veranderen, want tegenwoordig maakt beton juist weer onderdeel uit van het moderne interieur. Vandaag de dag zien we beton als een stoere, robuuste en smaakmakende toevoeging aan het interieur. Nu voelt beton zelf niet erg warm aan onder de voeten. De betonlook gietvloer is dan ook een geweldige keuze waar steeds meer mensen voor vallen.

 

Waarom betonlook gietvloeren?

Betonlook gietvloeren hebben een unieke uitstraling doordat zij worden gemengd uit kunsthars in twee verschillende kleuren. Hierdoor ontstaat er een bijzondere gemêleerde uitstraling. Steeds meer mensen vallen voor deze aparte uitstraling, die zowel speels als stoer is, zowel basic als sfeervol. Betonlook gietvloeren passen eigenlijk in ieder interieur. De pure en natuurlijke uitstraling van deze gietvloeren geeft een stoere uitstraling aan de moderne en klassieke woning, maar zorgt juist voor een industriële look in ondernemingen. De betonlook gietvloeren zijn dan ook een uitstekende keuze voor zowel particulieren als bedrijven. De kosten zijn ook redelijk.

 

Beter dan beton

Een gewone betonnen vloer is natuurlijk niet praktisch. Beton korrelt, neemt vocht op en voelt koud aan. Een echt betonnen vloer is dan ook weinig onderhoudsvriendelijk en comfortabel te noemen. De betonlook gietvloer is wel zeer eenvoudig schoon te houden. Deze gaat jarenlang mee, blijft mooi en biedt ook nog eens een behaaglijke warmte onder de voeten.